Ik ben buiten bezig

Ik ben Peter, mijn hele leven al een bezig baasje. Als kind wilde ik al niets liever dan zo veel mogelijk met mijn handen en eigenlijk mijn hele lijf bezig zijn. Buiten spelen, naar de Scouting, turnen en Lego, alles draaide om beweging en bezig zijn. Creëren, ervaren, beleven, leren, aanpassen en doorgaan. Op naar het volgende avontuur, een nieuwe uitdaging, ervaring of bestemming.

Na de technische school en een tijdje als elektricien gewerkt te hebben merkte ik al snel dat ik daar mijn ei niet in kwijt kon. Ik wilde met mensen werken en vooral heel gevarieerd bezig zijn. Ik wilde uiting geven aan de vele interesses die ik heb en die dusdanig inzetten dat ik daar anderen mee kon helpen. Na de HBO opleiding Social Work ben ik aan de gang gegaan als jongerenwerker, maar ook als buitensportinstructeur en kwam ik in aanraking met veranderkunde en de jongeren waar ik ook nu nog het liefst mee werk.

Inmiddels heb ik als buitensport instructeur, jongerenwerker en jeugdhulpverlener veel ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren in zowel het psychische als het fysieke vlak en leidde mijn wens deze te combineren tot het idee dit samen te brengen in Buiten Bezig.

In mijn begeleidingstrajecten put ik uit mijn ervaring als hulpverlener, maar ook zeker uit het leven. In mijn vrije tijd maak ik reizen op de motor, spring ik met regelmaat uit een vliegtuig, beklim ik graag de rotsen of trek ik met mijn rugzak en tent de bergen in om mijzelf fysiek en mentaal uit te dagen en mijn ervaringen mee te nemen naar het dagelijks leven. Dat is voor mij buiten bezig zijn en dat is wat ik jou ook wens.