Aanbod

Buiten Bezig biedt hulp aan kinderen, jongeren en jong volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om een positieve koers te houden of krijgen. Als het even tegen zit, als verleidingen groot zijn of school lastig vol te houden is, kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt om keuzes te maken die je verder helpen. Misschien kun je wat steviger in je schoenen staan, wil je leren jezelf beter te concentreren, wordt je gepest of weet je geen raad met de stress van alledag. Er zijn tal van struikelblokken te bedenken die jou in de weg kunnen liggen, maar mooier is het te kijken naar de kansen die ook voor je liggen. Samen kijken we welke vaardigheden je nodig hebt om de struikelblokken te passeren en de weg naar je kansen vrij te maken.

Buiten Bezig heeft geen contracten met gemeentes, maar verleent zorg in onderaannemerschap. Bij samenwerking kun je zien met welke gecontracteerde zorgverleners ik samenwerk. Natuurljk kun je met je vraag direct bij mij terecht. Wanneer het nodig is, zoek ik de juiste samenwerking om jou de zorg te kunnen verlenen die je wilt.

Daarnaast is zorg vanuit PGB of eigen financiering ook mogelijk. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Begeleiding kan bestaan uit wekelijkse trainingen voor een korte of langere periode, ambulante begeleiding vanuit jeugdzorg of WMO maar ook meerdaagse wandeltochten, familieweekenden of dagactiviteiten kan ik voor je verzorgen. Geen vraag is te gek en ik denk graag met je mee!